گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروشگاه اینترنتی - چای سبز تیما با کرفس دو بسته


چای سبز اعلا حرف کرفس و تخفیف ویژه برای عزیزان

چای سبز  تیما اعلا با چاشنی بسیار بلند مناسب برای کاهش وزن و کاهش کلسترول

پایندان سلامتی شما

از بهر ارامش اعصاب

و الف فواید دیگر

همین الان تاکید دهید

چای سبز کرفس

چای سبز تیما

اطلاعات اولیه:

صفت طعم و خوش بوی‌خوش

ذبول بدون جزیه جانبی

لاغری بدون ابداع درد و عذاب

این محصول از تخم، ریشه، برگ و شاخه های گلدار گیاهان پایین ایجاد شده است:

چای سبز  Green Tea

چای اولونگ (چای شاهانه)  oolong tea

به لیمو

زعفران Saffron

زیره سبز cumin seed

کاسیا

چای سبز کیسه‌ای تیما به حافظه انجذاب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .

چای سبز تیما

 

کاهش کلسترول دم و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:

یکی از عوامل اصلی امراض و حملات قلبی، بود کلسترول بالا باب خون انسان است. چای صفت بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین  A و C، انگیزه کاهش کلسترول خون شده و در نتیجه بیم حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می‌آورد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزمره پنج فنجان چای  یا بیشتر می‌تواند حرف 61 درصد از بروز بیماری‌های قلبی بکاهد. وجود رادیکال‌های آزاد در سرخرگ می‌تواند منجر به سمت ابراز بیماری‌های قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکال‌های آزاده احتراس کرده و به این وسیله از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری نماید. همچنین از آنجایی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که باب شکل گیری لخته دم نقش دارد) می‌شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پشت از سکته قلبی نیز نوشیدن چای صفت باعث ترمیم سلول‌های آسیب دیده رگها و قلب می‌شود و روند ترمیم سلول‌ها را تسریع می‌بخشد. آشامیدن روزانه حداقل سه فنجان چای صفت به بیماران قلبی توصیه می‌شود.

چای سبز کیسه ای تیما

 

نکته دیگر این است که طبق‌معمول بعد از حمله قلبی پروتئین‌هایی در بدن تولید می‌شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافت‌های آسیب دیده را افزایش می‌دهد. یکی از عناصر فعال در چای صفت به سمت اندازه آسپرین از تجمع پلاکت‌های خونی جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود می‌بخشد.

چای سبز تیما

 

چای سبز ضد سرطان

چای صفت حایز ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیب‌ها نوعی آنتی اکسیدان ( Anti oxidant)  قوی محسوب می‌شوند. آنتی اکسیدان‌ها استحقاق مبارزه با سلول‌های سرطانی را دارا بوده و می‌توانند از رشد سلول‌ها و تومورهای صفت جلوگیری کنند. اندازه شیوع سرطان‌هایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند انبوه کمتر از حد طبیعی است . محققین نوشیدن چای سبز را عاملی از بهر جلوگیری از ابتلا به سمت سرطان می‌دانند چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین  C و 25 جلو تاثیر گذارتر از ویتامین  E است. این باب حالی است که ویتامین  C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.

همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی، کمک شایانی به بهبود افراد صفت به سرطان‌هایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده می‌نماید. تحقیقات آرم می‌دهد که در کشورهایی که آدم هر روز چای سبز مصرف می‌کنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط می‌باشد. بطور مثال در ژاپن با بود احصا بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آن‌ها مشاهده می‌شود. باب مقایسه با چای سبز، استعمال زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می‌دهد. به افراد صفت به سمت سرطان، نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد می‌شود. همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای صفت با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.

چای سبز تیما

 

چای سبز و برنایی

چای سبز را می استطاعت به سمت عنوان داروی ضد پیری ( anti-aging)  استفاده کرد. دلیل حقیقی ثانیه وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدان‌های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان‌ها یکی از شاخصه ترین عوامل از بهر حفظ سلامتی و شادابی سلول‌های بدن هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلول‌ها می‌شوند.

چای سبز کیسه ای تیما

 

کاهش تازگی گلیسیرید

کاتچین موجود در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم اسم هضم چربیها) غده پانکراس را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی‌ها و تبدیل آن‌ها به اجزای قابل جذب حرف تعجیل بسیار کمی صورت می‌پذیرد. حرف تدقیق به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماری‌های قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعده‌های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی می‌تواند باشد.

کاهش فشار خون

مصرف نیم حرف 2,5 فنجان چای سبز باب روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش می‌دهد. در حالیکه مصرف بیش از 2,5 فنجان باب نهار از بروز این بیماری تا 56 درصد می‌کاهد. بنابراین روزانه مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای اندرز می‌شود حرف علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.

جلوگیری از دیابت

معمولا با افزایش سن ، خصوصا در چهره زوال توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به سمت همراه ازدیاد وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. مصرف روزانه 5 پارچ چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز باقدرت است از عوارض بی‌تجربه از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید. چای سبز با مهار پرکاری آنزیم آمیلاز در بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) باعث می‌شود نشاسته حرف سرعت بسیار آهسته‌ای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات، منجر به افت سرعت آزاد شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می‌کند.

پوست و چای سبز

آنتی اکسیدان های حاضر در چای سبز سلول‌های بشره را در مقابل آسیب‌ها به ویژه رادیکا‌ل‌های آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت می‌کند. به این ترتیب چای صفت مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک اکل پوست به ویژه پوست صورت می‌شود.

آسایش بخش و خلاف استرس

این آشامیدنی گیاهی به بلد وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب می‌شود. نوشیدن این چای، سیستم عصبی بدن شما چهره مقاوم تر کرده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای آتشی‌مزاج را برای شما به ارمغان می‌آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماری‌ها بستگی صفت با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماری‌ها نام برد.

حاصل مغر انتساب به چای سبز

چای سبز و چای اولونگ موجود باب چای سبز،  فعالیت سلول‌های مغز به ویژه بخش‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می‌کند. از طرفی این گیاهان باعث کاهش اندازه استیل کولین در سلول‌های مغز شده و با این عمل اسم از تخریب سلول‌های مغز و بروز بیماری آلزایمر می‌شوند. از طرفی آنتی اکسیدان‌های حاضر باب این چای، با به تعویق انداختن روند پیرشدن سلول‌های مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل می‌آورند.

داده‌ها تکمیلی:

چای سبز کیسه ای تیما

 

استفاده از این چای باعث کاهش میزان جذب قند در سیستم گوارشی بدن می‌شود، به سمت همین دلیل مقدار کمتری انرژی از غذاهای مصرفی وارد پیکر شده و برای جبران این کمبود انرژی، بدن شروع به سوزاندن چربی های ذخیره شده می‌کند.  

بعلاوه، بعلت وجود ترکیبات گیاهی دیگری که در این چای وجود دارد، استفاده از این چای باعث انبساط آوری، تسکین درد، از بین رفتن نفخ، آسایش بخشی و تنظیم کلسترول خون شده و بعلت وجود آنتی اکسیدان های قوی، دارای خاصیت جوان سازی پوست بوده و ضد سرطان می‌باشد.

 

نحوه استعمال :

نیم ساعت پیش از تمام وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، ماء جوش را باب فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 دقیقه که دم کشید، ترجیحا حرف قند طبیعی همانند توت خشک و یا کشمش میل نمائید

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.