چای سبز تیما برتر با طعم بسیار بلند مناسب برای کاهش وزن و کاهش کلسترول
ضامن سلامتی شما
برای ارامش اعصاب
و هزار فواید دیگر
همین الان تاکید دهید
اطلاعات اولیه:
خوش طعم و صفت بویخوش
لاغری بدون عوارض جانبی
ذبول بری ایجاد درد و زحمت
این محصول از تخم، ریشه، صفحه و شاخه های گلدار گیاهان زیر تشکیل شده است:
چای سبز Green Tea
چای اولونگ (چای شاهانه) oolong tea
به لیمو
زعفران Saffron
زیره سبز cumin seed
کاسیا
چای صفت کیسهای تیما به خاطر انجذاب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .
کاهش کلسترول خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:
یکی از عوامل اصلی امراض و حملات قلبی، وجود کلسترول اسم باب خون انسان است. چای صفت بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین A و C، باعث کاهش کلسترول خون شده و در پاداش خطر تاخت قلبی و امراضی از این دست را پایین میآورد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزانه پنج فنجان چای یا افزونتر میتواند حرف 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاده در سرخرگ میتواند کشیده به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای صفت قادر است از پوشش باطنی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید. همچنین از آنجایی که چای سبز سبب کاهش کلسترول ردی خون ( LDL)، تازگی گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در شکل گیری بسته خون نقش دارد) میشود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز انگیزه ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب میشود و روند ترمیم سلولها را تسریع میبخشد. آشامیدن روزانه کمینه سه فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه میشود.
مساله دیگر این است که معمولا بعد از حمله قلبی پروتئینهایی باب بدن تولید میشود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافتهای آسیب دیده را افزایش میدهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به سمت پیمانه آسپرین از تجمع پلاکتهای خونی جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود میبخشد.
چای سبز ضد سرطان
چای صفت حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان ( Anti oxidant) قوی محسوب میشوند. آنتی اکسیدانها قابلیت مبارزه حرف سلولهای سرطانی را دارا بوده و میتوانند از رشد سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کنند. میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده باب بین افرادی که چای سبز باده نوشند بسیار کمتر از حد طبیعی است . محققین نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سمت خرچنگ میدانند چرا که میزان آنتی اکسیدانهای موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین C و 25 جلو اثر گذارتر از ویتامین E است. این باب اسم است که ویتامین C و E به آغاز دو آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.
همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدانهای انبوه قوی، استعانت شایانی به بهبود اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده مینماید. تحقیقات نشان میدهد که در کشورهایی که آدم هر نهار چای سبز مصرف میکنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط میباشد. بطور مثال در ژاپن با بود آمار بسیار بالا در استفاده سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده میشود. در مقایسه با چای سبز، استعمال زیاد چای سیاه حدس ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش میدهد. به سمت افراد مبتلا به سرطان، نوشیدن تاخت یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد میشود. ایضاً بررسیها حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.
چای سبز و جوانی
چای سبز را باده استطاعت به عنوان داروی ضد پیری ( anti-aging) استفاده کرد. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان باب این چای به ویژه آنتی اکسیدانهای اثربخش در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدانها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ بهبودی و شادابی سلولهای پیکر هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلولها میشوند.
کاهش تری گلیسیرید
کاتچین حاضر باب چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم مسئول هضم چربیها) غده پانکراس را مهار می کند. باب نتیجه، شکسته شدن چربیها و تبدیل آنها به اجزای قابل جذب حرف سرعت بسیار کمی صورت میپذیرد. با تدقیق به اینکه افزایش تازگی گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعدههای غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی میتواند باشد.
کاهش تنگی خون
مصرف نیم حرف 2,5 فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پرفشاری دم را تا 64 درصد کاهش میدهد. باب حالیکه مصرف افزون از 2,5 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد میکاهد. ازاینرو روزانه مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه میشود تا علاوه حرف کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.
جلوگیری از دیابت
طبقمعمول حرف افزایش سن ، خصوصا در صورت عدم توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به همراه افزایش اندازه ، احتمال ابتلا به سمت دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. استعمال روزانه 5 پارچ چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون ماء مروارید و بیماریهای کلیوی به سمت طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید. چای سبز با افسار فعالیت آنزیم آمیلاز در آبدهان و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) باعث میشود نشاسته با سرعت بسیار آهستهای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات، منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش انجذاب ثانیه می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری میکند.
بشره و چای صفت
آنتی اکسیدان های موجود باب چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به سمت ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت میکند. به این ترتیب چای صفت مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک اکل پوست به ویژه پوست صورت میشود.
آسایش بخش و خلاف استرس
این نوشیدنی گیاهی به سمت بلد وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب میشود. نوشیدن این چای، جهاز عصبی بدن شما رو مقاوم تر کرده، آرامش اعصاب و اجتناب از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان میآورد. از آنجایی که بسیاری از بیماریها ارتباط مستقیم حرف استرس و جهاز عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماریها نام برد.
حاصل مغر انتساب به چای سبز
چای سبز و چای اولونگ حاضر باب چای سبز، فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک میکند. از طرفی این گیاهان انگیزه افت میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر میشوند. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در این چای، با به سمت تاخیر انداختن روند پیرشدن سلولهای مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل میآورند.
اطلاعات تکمیلی:
استفاده از این چای انگیزه افت میزان جذب قند در سیستم گوارشی بدن میشود، به همین دلیل مقدار کمتری انرژی از غذاهای مصرفی وارد بدن شده و برای جبران این کمبود انرژی، بدن شروع به سوزاندن چربی های ذخیره شده میکند.
بعلاوه، بعلت بود ترکیبات گیاهی دیگری که در این چای وجود دارد، استفاده از این چای باعث نشاط آوری، آرامش درد، از بین رفتن نفخ، آرامش بخشی و تنظیم کلسترول خون شده و بعلت وجود آنتی اکسیدان های قوی، دارای خاصیت جوان سازی پوست بوده و ضد سرطان میباشد.
نحوه استعمال :
نیم ساعت پیش از هر وعده غذایی یک فنجان چای سبز آرزو نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، ماء اتصال را در فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 دقیقه که دم کشید، ترجیحا با قند اسم همانند تود خشک و یا کشمش میل نمائید