گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروشگاه اینترنتی - چای سبز کیسه ای تیما دو بسته


چای خرجین ای دمنوش چای صفت اعلا با تخفیف ویژه

چای صفت خرجین ای تیما برتر با طعم بسیار بلند مناسب برای کاهش وزن و کاهش کلسترول

ضامن بهبودی شما

برای ارامش اعصاب

و هزار مزایا دیگر

همین الان سفارش دهید

چای سبز کیسه ای تیما

داده‌ها اولیه:

صفت چاشنی و خوش عطر

ذبول بدون عوارض جانبی

لاغری بری ابداع درد و زحمت

این محصول از تخم، ریشه، صفحه و شاخه های گلدار گیاهان زیر ایجاد شده است:

چای سبز  Green Tea

چای اولونگ (چای شاهانه)  oolong tea

به لیمو

زعفران Saffron

زیره سبز cumin seed

کاسیا

چای سبز کیسه‌ای تیما به سمت حافظه جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .

چای سبز کیسه ای تیما

 

کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:

یکی از عوامل اصلی امراض و حملات قلبی، وجود کلسترول بالا در دم انسان است. چای صفت بعلت داشتن مقدارها بالای ویتامین  A و C، انگیزه افت کلسترول خون شده و در نتیجه خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می‌آورد. طبق تحقیقات به سمت عمل آمده مصرف روزانه پنج فنجان چای  یا افزون‌تر می‌تواند تا 61 درصد از بروز بیماری‌های قلبی بکاهد. وجود رادیکال‌های آزاد در سرخرگ می‌تواند منجر به سمت ابراز بیماری‌های قلبی عروقی شود. در اسم که کاتچین حاضر در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری نماید. ایضاً از آنجایی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون ( LDL)، تازگی گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در چهره گیری لخته خون نقش دارد) می‌شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پشت از ایست(قلبی قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلول‌های آسیب دیده رگها و قلب می‌شود و روند ترمیم سلول‌ها را تسریع می‌بخشد. نوشیدن روزانه حداقل سه فنجان چای صفت به بیماران قلبی توصیه می‌شود.

چای سبز کیسه ای تیما

 

نکته دیگر این است که طبق‌معمول بعد از تاخت قلبی پروتئین‌هایی در بدن تولید می‌شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافت‌های آسیب دیده را افزایش می‌دهد. یکی از عناصر فعال باب چای سبز به اندازه آسپرین از تجمع پلاکت‌های مربوط به خون جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود می‌بخشد.

چای سبز کیسه ای تیما

 

چای سبز خلاف خرچنگ

چای سبز حایز ترکیباتی به سمت نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیب‌ها نوعی آنتی اکسیدان ( Anti oxidant)  قوی اسم می‌شوند. آنتی اکسیدان‌ها قابلیت جنگ با سلول‌های سرطانی را دارا بوده و می‌توانند از رشد سلول‌ها و تومورهای سرطانی پیشگیری کنند. اندازه شیوع سرطان‌هایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده باب بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از حد طبیعی است . محققین آشامیدن چای سبز را عاملی از بهر جلوگیری از ابتلا به سرطان می‌دانند چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین  C و 25 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین E است. این در حالی است که ویتامین C و E به عنوان تاخت آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.

همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی، کمک شایانی به بهبود اشخاص مبتلا به سرطان‌هایی نظیر خرچنگ خون، ریه، معده، صدر و روده می‌نماید. تحقیقات نشان می‌دهد که در کشورهایی که آدم هر روز چای سبز مصرف می‌کنند، موارد ابتلا به خرچنگ بسیار کمتر از بقیه نقاط می‌باشد. بطور مانند در ژاپن با وجود آمار بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین میزان سرطان ریه در آن‌ها مشاهده می‌شود. باب مقایسه حرف چای سبز، مصرف زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می‌دهد. به سمت افراد صفت به سرطان، نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد می‌شود. همچنین بررسی‌ها بیانگر از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.

چای سبز کیسه ای تیما

 

چای سبز و برنایی

چای سبز را باده توان به سمت عنوان داروی ضد پیری ( anti-aging)  استفاده کرد. دلیل اصلی آن وجود اندازه قابل توجهی آنتی اکسیدان باب این چای به ویژه آنتی اکسیدان‌های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان‌ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول‌های پیکر هستند که انگیزه به تعویق انداختن روند پیر شدن سلول‌ها می‌شوند.

چای سبز کیسه ای تیما

 

کاهش تازگی گلیسیرید

کاتچین موجود در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم مسئول هضم چربیها) غده پانکراس را افسار باده کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی‌ها و تبدیل آن‌ها به سمت اجزای قابل انجذاب با سرعت بسیار کمی صورت می‌پذیرد. با تدقیق به اینکه افزایش تری گلیسیرید دم بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماری‌های قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعده‌های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی می‌تواند باشد.

کاهش فشار دم

مصرف نیم تا 2,5 فنجان چای سبز در نهار احتمال بروز پرفشاری خون را حرف 64 درصد کاهش می‌دهد. باب حالیکه مصرف بیش از 2,5 فنجان در روز از بروز این درد تا 56 درصد می‌کاهد. بنابراین روزمره استعمال 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه می‌شود تا علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.

جلوگیری از دیابت

معمولا با افزایش سن ، خصوصا باب صورت عدم توجه به نظام غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به دوست ازدیاد وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. استعمال روزانه 5 پارچ چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز باقدرت است از جزیه ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید. چای سبز با افسار فعالیت آنزیم آمیلاز در آب‌دهان و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) باعث می‌شود نشاسته با سرعت بسیار آهسته‌ای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به دوست یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات، کشیده به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می‌کند.

بشره و چای سبز

آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز سلول‌های پوست را در مقابل آسیب‌ها به اختصاصی رادیکا‌ل‌های آزاد که یکی از عوامل ایجاد خرچنگ و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت می‌کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک اکل پوست به سمت ویژه پوست صورت می‌شود.

آرامش بهر و ضد استرس

این آشامیدنی گیاهی به دلیل وجود زیره سبز، به لیمو و چای صفت نوعی آرام بخش نیز محسوب می‌شود. آشامیدن این چای، سیستم آتشی‌مزاج بدن شما رو مقاوم تر کرده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان می‌آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماری‌ها ارتباط مستقیم با استرس و جهاز عصبی دارند، نوشیدن این چای را می استطاعت به نوعی داروی تمام عیار بیماری‌ها نام برد.

حاصل مغر نسبت به چای سبز

چای سبز و چای اولونگ موجود باب چای سبز،  فعالیت سلول‌های دماغ به ویژه بخش‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می‌کند. از طرفی این گیاهان باعث افت میزان استیل کولین باب سلول‌های مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلول‌های مغز و بروز بیماری آلزایمر می‌شوند. از طرفی آنتی اکسیدان‌های موجود در این چای، با به تعویق انداختن جریان پیرشدن سلول‌های مغز، از ابراز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل می‌آورند.

اطلاعات تکمیلی:

چای سبز کیسه ای تیما

 

استفاده از این چای باعث کاهش میزان انجذاب قند در جهاز گوارشی بدن می‌شود، به همین دلیل مقدار کمتری انرژی از غذاهای مصرفی وارد بدن شده و برای جبران این کمبود انرژی، بدن شروع به سوزاندن چربی های ذخیره شده می‌کند.  

بعلاوه، بعلت بود ترکیبات گیاهی دیگری که باب این چای وجود دارد، استفاده از این چای باعث نشاط آوری، تسکین درد، از بین رفتن نفخ، آرامش بخشی و تنظیم کلسترول خون شده و بعلت وجود آنتی اکسیدان های قوی، دارای خاصیت جوان سازی پوست بوده و ضد سرطان می‌باشد.

 

روال استعمال :

نصفه ساعت پیش از هر وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه تمام فنجان چای ، آب جوش را باب فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 دقیقه که دم کشید، ترجیحا با شکر اسم همانند توت خشک و یا کشمش میل نمائید

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.