چای صفت کیسه ای تیما اعلا با طعم بسیار عالی درخور برای کاهش وزن و کاهش کلسترول
پایندان سلامتی شما
از بهر ارامش اعصاب
و الف فواید دیگر
همین الان سفارش دهید
دادهها اولیه:
صفت چاشنی و خوش عطر
لاغری بدون جزیه جانبی
ذبول بدون ایجاد درد و زحمت
این بار از تخم، ریشه، برگ و شاخه های گلدار گیاهان پایین تشکیل شده است:
چای سبز Green Tea
چای اولونگ (چای شاهانه) oolong tea
به لیمو
زعفران Saffron
زیره سبز cumin seed
کاسیا
چای سبز کیسهای تیما به سمت خاطر انجذاب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .
افت کلسترول دم و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:
یکی از عوامل حقیقی امراض و حملات قلبی، وجود کلسترول اسم در خون انسان است. چای سبز بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین A و C، باعث کاهش کلسترول خون شده و در نتیجه خطر تاخت قلبی و امراضی از این ید را پایین میآورد. طبق تحقیقات به عمل آمده استعمال روزانه پنج فنجان چای یا بیشتر میتواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاد باب سرخرگ میتواند منجر به سمت بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در اسم که کاتچین موجود باب چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید. همچنین از آنجایی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در چهره گیری لخته دم نقش دارد) میشود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای صفت باعث اصلاح سلولهای آسیب دیده رگها و قلب میشود و روند ترمیم سلولها را تسریع میبخشد. آشامیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به سمت بیماران قلبی توصیه میشود.
نکته دیگر این است که طبقمعمول بعد از حمله قلبی پروتئینهایی در بدن تولید میشود که ارتحال سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافتهای آسیب دیده را افزایش میدهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به پیمانه آسپرین از تجمع پلاکتهای مربوط به خون جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود میبخشد.
چای صفت خلاف سرطان
چای صفت حایز ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان ( Anti oxidant) قوی اسم میشوند. آنتی اکسیدانها قابلیت مبارزه با سلولهای سرطانی را دارا بوده و میتوانند از رویش سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کنند. میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از حد اسم است . محققین آشامیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سمت سرطان میدانند چرا که میزان آنتی اکسیدانهای موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین C و 25 جلو تاثیر گذارتر از ویتامین E است. این در حالی است که ویتامین C و E به آغاز دو آنتی اکسیدان قوی مورد بحث هستند.
همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدانهای بسیار قوی، کمک شایانی به بهبود اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، صدر و روده مینماید. تحقیقات آرم میدهد که در کشورهایی که مردم تمام روز چای سبز مصرف میکنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط میباشد. بطور مانند در ژاپن با وجود احصا بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده میشود. باب تشبیه با چای سبز، مصرف زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش میدهد. به افراد مبتلا به سرطان، نوشیدن دو الا سه فنجان چای سبز در روز اعلام میشود. همچنین مطالعات بیانگر از ثانیه است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.
چای صفت و برنایی
چای سبز را می استطاعت به سمت عنوان داروی ضد پیری ( anti-aging) استفاده کرد. بلد اصلی آن بود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدانهای موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدانها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و آبداری سلولهای پیکر هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلولها میشوند.
کاهش تازگی گلیسیرید
کاتچین موجود در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم اسم هضم چربیها) آژخ پانکراس را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربیها و تبدیل آنها به اجزای برازنده انجذاب با سرعت بسیار کمی صورت میپذیرد. حرف تدقیق به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعدههای غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی میتواند باشد.
کاهش فشار خون
استعمال نصفه تا 2,5 فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش میدهد. در حالیکه استعمال افزون از 2,5 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد میکاهد. ازاینرو روزانه استعمال 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه میشود تا علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.
پیشگیری از دیابت
طبقمعمول حرف افزایش سن ، خصوصا در صورت عدم توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به همراه ازدیاد اندازه ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. مصرف روزانه 5 لیوان چای سبز باده تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای صفت قادر است از جزیه ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید. چای سبز حرف مهار فعالیت آنزیم آمیلاز در بزاق و روده (آنزیم اسم هضم نشاسته) باعث میشود نشاسته با سرعت بسیار آهستهای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی آکنده از کربوهیدرات، منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به سمت این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری میکند.
پوست و چای صفت
آنتی اکسیدان های موجود در چای صفت سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به سمت ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت میکند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن بشره به ویژه بشره صورت میشود.
آسایش بخش و ضد استرس
این آشامیدنی گیاهی به سمت دلیل وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب میشود. آشامیدن این چای، سیستم آتشیمزاج بدن شما رو مقاوم تر کرده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان میآورد. از آنجایی که تکثر از بیماریها ارتباط مستقیم حرف استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماریها نام برد.
حاصل مغر نسبت به سمت چای سبز
چای سبز و چای اولونگ حاضر در چای سبز، فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به سمت حافظه را تقویت و تحریک میکند. از طرفی این گیاهان انگیزه افت میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر میشوند. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود باب این چای، با به تعویق انداختن روند پیرشدن سلولهای مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به ادا میآورند.
دادهها تکمیلی:
استعمال از این چای باعث افت میزان جذب قند در سیستم گوارشی بدن میشود، به همین دلیل مقدار کمتری انرژی از غذاهای مصرفی وارد بدن شده و برای جبران این کمبود انرژی، بدن شروع به سوزاندن چربی های ذخیره شده میکند.
بعلاوه، بعلت وجود ترکیبات گیاهی دیگری که باب این چای وجود دارد، استعمال از این چای باعث نشاط آوری، تسکین درد، از بین رفتن نفخ، آرامش بخشی و تنظیم کلسترول خون شده و بعلت وجود آنتی اکسیدان های قوی، دارای خاصیت جوان سازی پوست بوده و ضد سرطان میباشد.
روال مصرف :
نصفه گاهنما قبل از هر وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، آب جوش را در فنجان ریخته و 5 لطیفه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای صفت به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 لطیفه که دم کشید، ترجیحا با قند طبیعی همانند توت خشک و یا کشمش میل نمائید