گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

اصول حفاری و حفاری در سنگهای-سخت-100-ص


» :: شرعیات حفاری و حفر در سنگهای-سخت-100-ص

حفاری به سمت معنی رخنه در سنگ است . نفوذ در صفت گاهی به سمت منظور خرد کردن آن انجام میگیرد .

به طور کلی سود تماشا از نوع روش و منشا انرژی ، عملیاتی را که به حفر چال در سنگ منجر می شود ، نفوذپذیری می نامند.

 

مواد معدنی زیربنای صرفه‌جویی و صنعت در جامعه را تشکیل می‌دهند. بشر از نیز آغاز آفرینش خویش و در طول تاریخ، بر حسب نیازمندیها و آگاهی از مواد معدنی استفاده کرده است. الحال نیز انسان از تمامی مواد معدنی به حالت‌ها و شیوه‌های گوناگون بهر‌ه‌برداری می‌نماید. به سمت دیگر بیان همین مواد معدنی هستند که پایه و اساس تمدن را تشکیل می‌دهند. عوامل مؤثر حرف آستانه اقتصادی شدن مواد معدنی عواملی چون عرضه، استدعا و مسائل دیپلماتیک می‌باشد . اندازه تولید مواد معدنی در دهه گذشته افزایش شایانی داشته است .

 

عواملی که موجب این ازدیاد باده باشند عبارتند از : پیشرفت در تکنولوژی و روشهای حفاری ، پیشرف باب اساس اکتشاف به دلیل مشخص شدن منشاء محیط و چگونگی تشکیل ذخایر مختلف، مثلاً نظریه تکتونیک صفحه‌ای کمک‌های مؤثری در ارتباط با کشف ذخایر سایش پروفیری نمود‌ه ‌است . در دهه اخیر بکارگیری روش‌های تازه ژئوفیزیکی و ژئوشیمیایی باب کشف ذخایر جیدد بخصوص آنهایی که باب اعماق زمین قراردارند کمک مؤثری نمود. ایضاً ماشینهای جدید استخراج موجب شده حرف ذخایری که در اعماق قرار داشته برازنده بهر‌ه‌برداری شوند و با استعانت از این ماشین الات میزان تولید روزانه بالا رود. پیشرفت در زمینه صنعت تلغیظ و تزکیه سبب گردید تا بسیاری از ذخایر عمیق دور از دسترس نیز قابل بهر‌ه برداری شوند. همزمان حرف بالارفتن تولید، میزان مصرف موادمعدنی نیز ازدیاد داشته است .

 

از میان عوامل ذکر شده در فوق، در این متن به سمت توضیح و جدال در خصوص روشهای حفاری، بخصوص حفاری در سنگهای سخت می پردازیم .

 

بطور کلی تاریخچه حفاری مبهم است ،اما از زمانهای دور، ملتهای شهرنشین به منظور دسترسی به آب و بعضی کریستالها،عملیات حفر را اجرا داده اند .

تا قید دهه قبل ،سیستم حفر دستی جهت ایجاد چال برای احداث تونل در معدن متداول بود .

با گذشت زمان و نیاز به سمت حفاریهای عمیق، روش دیگری از حفاری دستی بلندآوازه روش کابلی باب شد که باب آن طول مته بیشتر بود و برای ضربه زدن از کابل فولادی استفاده می شد .

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.