گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گزارش کارآموزی عمران عایق کاری


» :: گزارش کارآموزی عمران بازدارنده کاری

گزارش کارآموزی آبادانی عایق کارگر

فرمت فایل: دعا قابل ویرایش

اندازه صفحات: 21

 

 

 

 

 

بخشی از متن

  • عایق کاری پی:

پی ها از جمله اجزائی از ساختمان هستند که مستقیماً با زمین طبیعی تماس داشته و لذا رطوبت موجود را بخود انجذاب می نمایند . باب صورتیکه عضوی دیگر ، نظیر دیوار ، مستقیماً و بدون وجود لایه های مخصوص جلوگیری کننده از نفوذ تری بر روی پی رسم گیرد طبع رطوبت موجود در پی ، که از طریق تماس با زمین طبیعی انجذاب شده است ، به ثانیه عضو منتقل شده و آنرا مرطوب می کند ، دیوار نیز ممکن است رطوبت خویش را به سایر اعضاء و اجزای بنا انتقال دهد .

برای جلوگیری از رخنه رطوبت ، از طریق پی به سمت دیوار ،‌باید حد فاصل بین دیوار و پی را به سمت طریقی حرف لایه های عایق رطوبتی پوشانید . حرف تدقیق به اینکه در غالب موارد سطح پی از کف تمام شده نخستین طبقه ساختمان قدری پائین تر در تماشا می گیرند ، و پیش‌ازاین روی پی را تا حد فرش کف نخستین طیقه ساختمان با کرسی چینی ، ( مسنی چینی ) اسم می آورند ، باب این صورت برای جلوگیری از رخنه رطوبت از طریق پی به دیوار روی کرسی چینی (حد فاصل بین کرسی چینی و دیوار ) را با لایه های عایق می پوشانند .

علت آنکه لایه های عایق را ، به جای رسم ادا کردن در حد فاصل کرسی چینی و پی ، در حد فاصل کرسی چینی و دیوار رسم می دهند آنستکه در صورتیکه لایه عایق پائین خیس از فرش کف (کف قید شده نخستین طبقه ) قرار گیرد، قاعدتاً طرفین دیوار حرف زمین طبیعی ، که غالباً دارای رطوبتی است ، تماس داشته و از این طریق تری به دیوار نفوذ خواهد کرد .

عایق کاری برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به سمت قسمتهای مختلف بنا ، در ایران ، با استفاده از قیر مناسب و گونی صورت می گیرد . در برخ ای موارد از موم‌اندود قیر اندود و یا مقوای قیر اندود ، یا لایه های عایق پیش ساخته ایکه کالا اصلی عایق آنها مواد قیری است ، و یا انواع دیگر مواد عایق کننده ، که بصورت خمیری یا امولسیون در صنعت ساخته می شوند ، استعمال می کنند .

در مورد جلوگیری نفوذ رطوبت از طریق پی به سمت دیوار روش کار به سمت این ترتیب است که پشت از انجام کرسی چینی روی آنرا حرف ملات سیمان اندود می کنند ، تا سطح نسبتاً صافی برای عایق کاری فراهم شود . ار عایق کاری بوسیله قیر و گونی چهره می گیرد روش کار به سمت این ترتیب است که قیر مناسب آب و هوای محل (مثلاً قیر 70 * 60 باب تهران ) را حل کرده و روی اندود می کشند و بلافاصله یک لایه گونی یا موم‌اندود قیر اندود را روی ثانیه پهن می کنند. آنجا لایه بعدی قیر را روی گونی کشیده و باب صورتیکه بخواهند بیش از یک لایه عایق کنند لایه دوم گونی را روی آن پخش کرده و قیر مذاب روی آن می کشند .

پس از تتمیم عایق کاری ساختن دیوار را آغاز می کنند . نکات اساسی که باید ، در موقع اجرای عایق کاری ،‌به آنها توجه داشت عبارتند از :

  • . مالیدن قیر مذاب روی اندود رمل سیمان باید پشت از خشک شدن اندود صورت گیرد .
  • . از بکار جا به جا کردن ملاتها و مواد آهکی باب مجاورت لایه های عایق اجتناب نمود . زیرا آهک انگیزه خرابی لایه های گونی و عایق می شود . بهمین انگیزه ، در صورتیکه دیوار با ملاتهای آهک دار ، نظیر ملات رمل آهک و یا حرف تارد ، ساخته می شود باید اولین ردیف دیوار که مستقیماً با لایه های عایق در ارتباط است با ملات رمل سیمان چیده می شود.
  • . دو جانب کرسی چینی را در حدود 15 سانتیمتر با ملات ماسه سیمان اندود کرد و لایه های عایق را تا حد اندود ، در تاخت طرف کرسی چینی ، پائین آورد . علت این کار دو چیز است :
  • آغاز برای اطمینان بیشتر از جلوگیری نفوذ احتمالی رطوبت از طرفین کرسی چینی به دیوار .
  • دوم برای التصاق لایه های دیگر عایق ، که ممکن است لازم آید که به سمت لایه های قبلی متصل شوند .
  • . از بکار بردن ملاتهای زبری که دارای ماسه های درشت و نوک تیز هستند ، و ممکن است بر ایز تنگی وارده از طرف دیوار باعث سوراخ شدن لایه های عایق شوند ، باید خودداری کرد .بعلاوه ملاتهای زبر امکان ایجاد اندودی با سطحی صاف را دشوار می سازند ، و امکان کشیدن لایه های نازک قیر روی چنین اندودی نیست ، در این مواقع لازم است که برای آکنده کردن ناهمواریهای حاصله از اندود قیر بیشتری مصرف کرد . این مسئله باب مواقعی که سطوحی که باید عایق شوند نسبتاً زیاد باشد از نظر اقتصادی دارا اهمیت است

 (5اتصال لایه های عایق حرف دقت کافی چهره گیرد . دو لایه عایق در جایگاه اتصال باید کمینه به پیمانه 20 سانتیمتر رویهم قرار گیرند دو نمونه از عایق کاری پی ها را نشان می دهد .

 

عایق کاری دیوار

به کرات اتفاق می افتد که تمام یا قسمتی از یک یا قید سمت دیوار مستقیماً حرف زمین طبیعی و یا زمینهای خاکریزی شده در تماس باشد ، نظیر دیوارهای جانبی زیرزمین .

در این مواقع ضروری است که برای جلوگیری از نفوذ رطوبت ، و یا باب مواقعی که آبهای سطحی وجود داشته باشد ، جلوگیری از نفوذ آب به سمت دیوار ، آنها را به طریقی عایق کرده و راه ورود آب و یا رطوبت را به سطوح داخلی دیوار مسدود نمود .

بر حسب میزان تری و وجود آبهای سطحی و نفوذ آنها دیوارهای مجاور زمین را به طرق مختلفی عایق می کنند . باب زیر به سمت شرح دو وضعیت کلی و نحوه عایق کاری دیوارها در این وضعیت می پردازیم .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.