بررسی فنی:
دومین مبحث مطروحه باب فرایند پروژه مربوط است به امعان فنی که در این باب به موضوعاتی مانند مشخصات فنی محصول ،روش تولید ،ماشین آلات،تاسیسات و تجهیزات، ابزار حمل و نقل، مواد اولیه و مشخصات فنی نیروی انسانی و نوع تخصص،مکان و خصوصیات آن و مسا ئلی از اینگونه که در مورد چونی تولید مطرح میشود ،می پردازد.
1- موضوع طرح:
احداث کارخانه به غرض تولید پنیر و سرشیر از شیر تازه گاو و گوسفند به ظرفیت سالیانه 900تن شیر بر اصل یک شیفت 8ساعت باب روز و 300روز کاری در سال میباشد.
2- محل اجرا:
محل اجرای طرح باب محلی باید باشد که از نظر مواد اولیه،جاده،سوخت،آب و آتمسفر دارای امکانات حرف لقوه باشد.
3- هدف طرح:
تهیه پنیر از تبادل ارسلان به ماده ای متراکم که طول عمر بیشتر از شیر داشته،طعم مطلوبی دارد و جابجایی ان برای مصرف کننده راحت تر و از نظر تولید عامل کاهش حساسیت شیر و تبدیل ان به محصولی مفید باده باشد.
4- دلایل ارئه طرح:
1-4) استعمال از امکانات طبیعی
2-4) تامین اثاث مواد غذایی لبنی (پنیر)
3-4) ایجاد اشتغال
4-4) قطع وابستگی و خودکفا ارائه ارض در بخش مواد غذایی
5-4) پیشگیری از خروج ارز
6-4) تقویت دامداران خرده پا و مستضعف بخش به سمت منظور توسعه دامداری و نهایتا تولید شیر.
7-4) شکستن قیمت پنیر در بازار
8-4) هموار کردن جاده تحقیقات در بهینه اجرا کردن روشهای ساخت ،تنوع تولید ، ازدیاد کیفیت ، نحوه اسم بندی و غیره.
5- ویژگیها تولید :
تولید کارگاه سابقالذکر پنیر آق از شیر پاستوریزه حرف حدود 50% رطوبت می باشد که ترکیبات ارسلان از موادی مانند کازئین،چربی و ویتامین و مواد معدنی ایجاد یافته که در اثر مایه پنیر یا اسید منعقد شده و لخته حاصل خلال عملیات به پنیر تبدیل باده شود . همچنین اندکی خامه50% چربی نیز به سمت عنوان بار فرعی تولید می شود.