گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

طرح توجیهی تولید پنیر


» :: طرح توجیهی تولید پنیر

بررسی فنی:

دومین مبحث مطروحه باب فرایند پروژه مربوط است به امعان فنی که در این باب به موضوعاتی مانند مشخصات فنی محصول ،روش تولید ،ماشین آلات،تاسیسات و تجهیزات، ابزار حمل و نقل، مواد اولیه و مشخصات فنی نیروی انسانی و نوع تخصص،مکان و خصوصیات آن و مسا ئلی  از اینگونه که در مورد چونی تولید مطرح میشود ،می پردازد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

1-   موضوع طرح:

احداث کارخانه به غرض تولید پنیر و سرشیر از شیر تازه گاو و گوسفند به ظرفیت سالیانه 900تن شیر بر اصل یک شیفت 8ساعت باب روز و 300روز کاری در سال میباشد.

2-   محل اجرا:

محل اجرای طرح باب محلی باید باشد که   از نظر مواد اولیه،جاده،سوخت،آب و آتمسفر دارای امکانات حرف لقوه باشد.

3-   هدف طرح:

تهیه پنیر از تبادل ارسلان به ماده ای متراکم که طول عمر بیشتر از شیر داشته،طعم مطلوبی دارد و جابجایی ان برای مصرف کننده راحت تر و از نظر تولید عامل کاهش حساسیت شیر و تبدیل ان  به محصولی مفید باده باشد.

   

4- دلایل ارئه طرح:

1-4) استعمال از امکانات طبیعی

2-4) تامین اثاث مواد غذایی لبنی (پنیر)

3-4) ایجاد اشتغال

4-4) قطع وابستگی و خودکفا  ارائه ارض در بخش مواد غذایی

5-4) پیشگیری از خروج ارز

6-4) تقویت دامداران خرده پا و مستضعف بخش به سمت منظور توسعه دامداری و نهایتا تولید شیر.

7-4) شکستن قیمت پنیر در بازار

8-4) هموار کردن جاده تحقیقات در بهینه اجرا کردن روشهای ساخت ،تنوع تولید ، ازدیاد کیفیت ، نحوه اسم بندی و غیره.

 

5- ویژگیها تولید :

تولید کارگاه   سابق‌الذکر پنیر آق از شیر پاستوریزه حرف حدود 50% رطوبت می باشد که ترکیبات ارسلان از موادی مانند کازئین،چربی و ویتامین و مواد معدنی  ایجاد یافته که در اثر مایه پنیر یا اسید منعقد شده و لخته حاصل خلال عملیات به پنیر تبدیل باده شود .   همچنین اندکی خامه50%   چربی نیز به سمت عنوان بار فرعی تولید می شود.



22 برگ فایل ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.