آشپزی خوب و پیروز ریزه کارگر های زیادی دارد . همه ی آشپز ها از مادهها غذایی یکسانی استفاده میکنند، اما دست پخت ها برازنده مقایسه نیستند. برای بهتر اجرا کردن طعم و بویخوش و ظاهر غذا روش های ساده ای وجود دارد که با کمک آنها می توانید به یکی از بهترین آشپزها در میان دوستان و اقوام تبدیل شوید . باب این مجموعه حرف بیان بیش از 200 تکنیک و تجربه های ساده به شما ، کمک میکنیم تا غذایی خوشمزه تر و سالمتر داشته باشید . از جمله موارد اسم میتوان به سمت : ریزه کاری های مهم در آشپزی و اشتباهات شایع در آن &nbs ...