» :: همه چیز در مورد بویخوش و ادکلن از
عطرهایی بسان بولگاری، اسکادا و ایریا که بو سنگینی دارند، ترجیحا در
محفلها رسمی استفاده کنید. پیوسته بهتر است که باب مکانهای رسمی از رایحههای
تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید. از عطرهایی مانند مادام روشاز، گپ،
هوگو و آزارو ترجیحا باب محافل دوستانه و صمیمی استعمال کنید. پیوسته بهتر
است که در محفلها دوستانه و صمیمی، از عطرهای بارد و ترش استفاده کنید. عطر
سرد به سمت عطری میگویند که حس خنکی و اسم را القا کند. استشمام این عطرها
طبقمعمول باعث میشود که طعمِ میوههایی مانند صفت و هندوانه را به خاطر
بیاوریم. بویخوش ترش به سمت عطری میگویند که طعم مرکبات را به خاطر بیاورد.
عطرهای اسیددار نیز القاکننده حس طراوت و شادمانیاند. عطرهای سرد و ترش باعث
آسایش روحی و رفع جراحت نیز میشوند. لابد دیدهاید که در باشگاههای
ورزشی، هوای داخل باشگاه را طبقمعمول حرف رایحههای سرد و ترش مطبوع میکنند.
عطرهایی با طعم گلهای وحشی میتوانند حس ارادت بیشتری به محیط آموختن کنند.
در بحث فصل ، طبیعتا عطرهایی که بهتر است در روزهای گرم و آفتابی استعمال
شوند، با عطرهایی که مناسب روزهای سرد زمستاناند، یکسان نیستند. باب فصل
بهار از عطرهای ملایم استعمال کنید. عطرهای ملایم و بهاری را طبقمعمول از
گلهای بنفشه، تمشک و مگنولیا میگیرند. در روزهای گرم تابستان برای
ماندگاری بوی عطر باید به دفعات بیشتری از آن استفاده کنید. با این حساب،
بهتر است که باب فصل گرم از عطری استفاده کنید که ماندگاری بیشتری داشته
باشد. باب فصل گرم، استعمال از رایحههای خنک و ترش، تلخ و سرد، جنگلی و
دد بسیار خوشایند است. استفاده از بو های خنک و ترش در دوران تابستان،
سرمای خوشایندی را به شما و اطرافیانتان منتقل میکند و درنتیجه از ادراک
ِگرمای محیط میکاهد تا به یک ادراک تعادل دمایی برسید. ماندگاری عطرها باب
هوای سرد بیشتر است. یعنی در پاییز و شتا با تدقیق به دمای پایین هوا،
الکل موجود در عطر دیرتر بخار کردن میشود. باب فصلهای سرد سال، بهتر است از رایحههای سنگین بسان عطرهای شیرین، تند و زننده استفاده کنید….