بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی تنپوش پلاستیکی لاشه های گوشت یخبسته گاو بر بار میکروبی گوشت ، با فرمت ورد 17 صفحه خلاصه : میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای اسم بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دستخوش آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش پاس میکروبی ، میزان بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و آسیب ...