گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونة دلبروکی


» :: آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه تاب محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونة دلبروکی

بخش 1:

توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی

این پدیده که باکتری لاکتیکی هنگامی که در محیطهای کشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگی یا کشندگی بر روی سوشهای وابسته به ارگانیسمهای عامل الواطی و صفت سم می گردد، به زمان بیش از 60 واحد زمان ( مورد توجه بوده است. آنتاگونیسم به بود آمده توسط باکتریهای لاکتیکی به سمت مطالعه وسیعی نیاز داشته و چندین اعلام از تحقیقات اولیه صفت شده است. نکات قابل توجه تازه‌ای از این پدیده به سمت عنوان یک روش مفید استفاده از مواد شیمیایی به غرض کنترل ارگانیسمهای نامطلوب مواد غذایی بدست آمده است.

باکتریهای لاکتیکی روی لاکتوکوکسیها ، انتروکوکسیها، لاکتوباسیلها، کارنوباکتریها و پدیوکوکسیها دارای یک اثر آنتا گونیسمی می‌باشند. بر روی اشکال مختلف پاتوژنهای عامل فساد یا اثر کشندگی و یا اثر بازدارندگی داشته و به همین طریق روی بسیاری از ارگانیسمهای عامل فساد بخصوص سرما دوستهای گرم منفی نیز مؤثر می‌باشد.

باب میان مواد آنتاگونیستیک تولد شده بوسیله باکتریهای لاکتیکی، با کتریوسینها و عوامل مشابه باکتریوسین وجود دارند، این مواد اصولاً از پلاسمید تولید شده، به سمت حرارت مقاومند و روی سوشهای تولید کننده خودشان اثری ندارند. بسیاری از این مواد البته نه همة آنها از مواد پپتیدی می‌باشند و در ادا باکتری کشش به حساب میایند. گسترده‌ترین مطالعات انجام گرفته بر روی کلی سین تولید شده از سوشهای اشریشیا کلی بوده است، این پدیده باب حدود 30 واحد زمان ( پیش که حداقل 5 نوع ماده مختلف بوسیله لاکتوکوکسیهای سرولوژیک گروه D تولید شده بودند، مناسبت حداقل 5 سنخ ماده مختلف بوسیله لاکتوکوکسیهای سرولوژیک گروه D تولید شده بودند، مناسبت توجه واقع شد. نایزین آشنا شده‌ترین با کتریوسینی است که توسط باکتریهای لاکتیکی تولید می‌گردد و وسیعتر از ابعاد یک آنتی بیوتیک مناسبت بررسی واقع شده است. در یک بررسی بر روی 280 سوش استرپتوکوکهای لاکتیکی، باب حدود 5% آنها عواملی مشابه باکتریوسینها زا کرده‌اند. لاکتاسین B توسط برخی سوشهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ، لاکتاسین F میانجیگری سوشهای دیگر همین گونه (100) ، هلوتیسین J بوسیله لاکتوباسیلوس هلوتیکوس پدیوسین بوسیله پدیوکوکوس پنتوزاسوس و پلانتاسین B بوسیله لاکتویاسیلوس پلانتاروم تولید شده‌اند. توالی اسیدهای آمینه باب لاکتاسین F آشکار و کلون شده است.

یکی از سوشهای انتروکوکوس فاسیوم در برابر برخی از گونه‌های لیستر یا تولید یک جرم آنتاگونستیک می‌نماید و کارنوباکتریوم پیسی کولا باب مقابل گونه‌های وابسته به لاکتیس باکتریوسنیهای فعالی ایجاد می‌کند لوکونوستوک ژلی دوم ، باب اوایل سیکل رویش خود در دماهای ْ1 و ْ5 و cْ25 ماده‌ای صفت تالی باکتریوسین تولید می نماید که این ماده در برابر انتروکوکوس فکالیس و لیستریا منوسیتوژنز فعال است. بسیاری از سوشها و گونه‌های دیگر باکتریهای لاکتیکی باکتریوسنها یا مواد مشابه باکترویوسین تولید می‌کند.

با وجود این که تولید بسیاری از باکتریوسینهای لاکتیکی وابسته به پلاسمیدها می‌باشد، ولی هلوتیسین J وابسته به کروموزوم است و با یک پروتئین مگا دالتونی ارتباط دارد. فعالیت باکتریوسین به سمت یک پلاسمید 6/7 مگادالتونی مربوط می‌شود. دامنه اندازه‌های اعلام شدة لاکتاسین F از کمتر از 7 کیلو دالتون (100) تا بیش از 100 کیلو دالتون برای نوع بی‌آمیغ نشدة‌آن متغیر است. برخی از باکتریوسینهای لاکتیکی به سمت تاب مقاومند (در cْ 62 بیش از 30 دقیقه) و ژلی دوم انتساب به پروتئاز حساس است ولی در جلو تاب مقاومت نشان می‌دهد. در حالی که مادة تولید شده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر سنخ لاکتیس هم نسبت به حرارت و بازهم نسبت به پروتئاز حساس است.

سوشهای لیستریا منوسیتوژنز به آنتا گونیسم لاکتیکی حساس می‌باشند. در یک تحقیق اجرا گرفته روی هر یک از جنسهای لاکتوباسیلوس و پدیوکوکوس، نشان داده شده است که تاخت لاکتوکوکسی و سه پدیوکوکوس بر روی لیستر با اثر آنتاکوکوس، نشان داده شده  است ک دو لاکتوکوکسی و سه پدیو کوکوس حرف روی لیستر یا اثر آنتا گونیستی داشته اند. هفت سوش لاکتوکوکوس لاکتیس حرف روی لیستر یا منوستوژنز اثر کشندگی دارند که علت اصلی این قضا حساسیت به سمت آنزیمهای پروتئولتیک می‌باشد. عصارة عاری از سولو لوکونوستوک ژلی دوم باب برابر سه سوش لیتسر یا منوسیتوژنز و همچنین لاکتوباسیلها و لوکونوستوکها ایز کشندگی دارد. آژانس اصلی این ایز به مدت 60 دقیقه ر دمای cْ100 ابرام حرارتی نشان می‌دهد، وزن مولکولی بیش از 10000 دالتون بوده و به پروتئاز نیز حساس می‌باشد. یک مادة‌تولید شده بوسیله یک سوش از پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی که به سمت عنوان باکترویوسین PA-1 نامیده شده است در محیط کشت و بازهم باب بعضی غذاهای نگهداری شده در یخچال بر روی لیستریا منوسیتوژنز ایز بازدارندگی آرم داده است. این جرم در دامنه PH 5/5 تا 7 مؤثر است و به نظر می‌‌رسد که حرف اسید لاکتیک ایز سینرژیستی ایجاد می‌کند، از 5 باکتری اسید لاکتیکی که در مقابل لیستر یا منوستوژنز آزمایش شده‌اند 4 باکتری باکتریوسینهایی تولید کرده‌اند که اثر بازدارندگی داشته‌اند. باب مطالعات بعدی هنگام رویش باکتریهای لاکتیکی PH شیر تا 7/4 پایین آورده شد و مشاهده گردید که اثرات ایجاد شدة‌ضد لیتسریایی در دمای cْ25 بیش از  cْ37 بوده است. سوش کارنوباکترویوم پیسی کولا در ابتدای فاز رشد در محیط کشت ATP broth باکتریوسینهایی تولید کرده‌اند اما در همین محیط و باب PH جلو 5/15 این توانایی را از ید داده‌اند . با کاربرد سه سنخ سوش تولیدی کننده، موادی بدست آمده است (باکترویوسینها و ماده‌ها مشابه باکتریوسینها) که روی باکتریها گرم مثبت و گرم منفی ایز بازدارندگی دارند. هیچگونه اثر بازدارندگی بر روی سه باکتری بیماریزا حار منفی مشاهده نشده است.

حرف این که فرضیه‌های بسیاری عنوان شده است ولی مکانیسم دقیق ایز بازدارندگی میکروبی کشتهای لاکتیکی تاکنون روشن نشده است. در بین عوامل شناسایی شده آنتی بیوتیکها،  اسیدهای آلی، کاهش PH و کمبود مواد غذایی، باکتریوسینها و مواد مشابه باکترویوسنها آغاز شده‌اند. در  نوشته آورده شده افزایش عمر ماندگاری لحم حقیر شدة ‌شتر  با استفاده از خاصیت خلاف میکروبی لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونة‌ دلبروکی مورد بررسی قرار گرفته است.


بهر 2:

افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه حقیر شدة‌شتر در دمای محیط بوسیلة لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونة دلبروکی

 

اجمال مقاله

تحقیقات و بررسی‌ها پایداری گوشت حقیر شده را بوسیلة‌ تخمیر با استفاده از اشکال باکتریهای اسیدلاکتیک کشت شده و سوا شده از مادة‌ خوراکی تخمیری طبیعی و انتخابی را آرم داده است، که انگیزه ثانیه فعالیت ضد میکروبی آنها در برابر بعضی از میکروارکانیسم‌های خطرناک می‌باشد.

لحم قید شتر از کشتار گاه آبادی رباط پایتخت کشور مراکش خریداری شده است که توسط خرد کنندة لحم به طور جدا خرد شده و با 5% گلوکز و تلقیح باکتریهای اسید لاکتیک فرآوری شده است.  


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.