گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مقاله تاثیر تغذیه مناسب در مبارزه با بیماریها


» :: نوشته تاثیر تغذیه مناسب باب مبارزه با بیماریها

نوشته اثر تغذیه مناسب در مبارزه با بیماریها

فایل ورد "قابل ویرایش واماده پرینت"تعداد صفحه:31

مقدمه

امروزه آدم جهان، استعمال داروهای شیمیایی را که به شکل انواع کپسول، قرص و عصاره های دارویی باب بسته اسیر های بسیار زیبا و جالب عرضه می شود، مؤثرترین روش برای بازگشت سلامتی و شفای انواع درد ها باده دانند، ولی در حال حاضر عده زیادی از دانشمندان جهان که تعداد انها نیز روز به نهار در حال ازدیاد است تلاش می کنند تا با استفاده از گنجینه منابع طبیعی وسیع کره زمین که به سمت صورت گیاهان و جانوران به طور بادآورد در اختیار انسان قرار گرفته است، با انجام تحقیقات علمی باب مرکزها تحقیقاتی مجهز بین المللی، مواد شفابخش به سمت دست آورند. تعجب نکنید، این ماده‌ها پرارزش شفابخش در همان نعمت های خدادادی وجود دارد که هر روز چند بار به سمت عنوان غذا برای ازبین‌بردن گرسنگی و تهیه انرژی برای کار و فعالیت استعمال باده شود و حیات انسان مدیون آنهاست.

این دانش اخیر که در حال اسم یکی از مهمترین رشته های علمی به شمار می رود، غذا درمانی یا غذا دارویی  نامیده می شود.

آیا جالب تلف که سیر، این گیاه خوراکی ساده، قادر است سلول های صفت را منهدم سازد. و با میکرب ها مبارزه کند و آیا تعجب آور نیست که بود مواد ارزشمندی در اسفناج می توانند ویروس هایی را باب بدن افلیج کنند و در بند بکشند که ممکن است منشأ ایجاد سرطان مربوط به جید شوند؟ و الا بود یک ماده ناشناخته در مارچوبه و آووکادو در لوله های آزمایشگاهی سبب اسم شدن تکثیر ویروس هایی شده است که می توانند منشأ ایجاد مهلکترین بیماری عفونی دوران یعنی ایدز(2) شوند؛ و یا اینکه کلم دارای مواد شیمیایی ارزشمندی است که پیکر آدم را در برابر آثار مسمومیت های ناشی از آلودگی های شدید محیط محفوظ می دارد؛ و یا موادی پرارزش در تعدادی از گیاهان اطعمه وجود دارد که چون فرشته رحمت در بدن ما پرکار بوده، از لخته شدن خون باب داخل رگ ها جلوگیری می کند؛ و یا مواد شفابخشی به نام فایبر (نظیر سبوس گندم و الیاف سایر گیاهان) پس از تحلیل مواد غذایی از آنها آزاد شده و به جگر استعانت می رسانند تا با توانایی بیشتری کلسترول  زیان‌آور و ماده‌ها مضر را دفع کند؛ و سرانجام مواد شیمیایی ارزشمندی در گیاهان وجود دارد که پشت از خوردن، اندرون مغز شده و در انتقال پیام ها بین نورون ها یا بند های اعصاب تآثیر گذارده و از این طریق در وضع روحانی و روانی و در حافظه و هوشیاری و به سمت کوه طور خلاصه در همه حالاتی که نشانه سلامتی انسان است اثر می گذارند.

اشتباه نشود، غذا خوردن، صرفا یک ائتلاف پیش پا محذوف نیست که تنها موجب استمرار حیات می شود. از سده ها پش، اطعام به منزله دانش بسیار مهمی در جهان مطرح بوده است و دانشمندان برای پ بردن به سمت اسرار آثار تغذیه در بدن، مطالعات و تحقیقات وسیعی انجام داده اند و عامه محققان به سمت نظام غذایی به مثابه مؤثرترین عامل در سلامتی انسان، توجه خاصی داشته اند. امروزه مسلم شده است که روش صحیح، هم‌سنگ و مناسب تغذیه در بهبودی و طول عمر انسان رد حتمی دارد و با پیشکیری از بیماری ها، انسان را از مصرف داروهای شیمیایی که اغلب عوارض جانبی به سمت پشت دارند بی نیاز می سازد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.