گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گوگل مارکت

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

روشهای نگهداری مواد غذایی


خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند حرف ستاندن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خویش انگیزه فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً ماء موجود در جرم غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد اجرا کردن آن، ماده غذایی را آغاز در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.